onsdag 14. september 2016

Velkommen til Estland, Tor Eivind!

For en drøy uke siden ankom ettåringen Tor Eivind Folden til Estland. Han er opprinnelig fra Tingvoll nær Kristiansund, men dette året skal han bo i Tallinn og hjelpe til med barne- og ungdomsarbeid i menighetene i Saku og Mustamäe. Han begynte med estisk språkopplæring i dag.

I går kveld hadde vi besøk av ham hjemme hos oss med middag og film. Joel, sønnen vår på fem år, var spesielt glad for noen han kunne prate norsk med og vise frem alle lego-maskinene sine til. De fikk til og med bygget en ny hytte sammen! Senere på kvelden så vi på filmen «Den syngende revolusjon» som snakker om Estlands historie med spennende bilder, og viser hvordan Estland fikk tilbake friheten sin med sang, og uten vold. Dette at vi kommer sammen og ser den filmen er blitt en tradisjon som alle ettåringer i Estland har fått del i! En fin måte å bli bedre kjent med historien og landet man skal bo og jobbe i.

Tor Eivind hadde fått mange inntrykk den første uka – og han merker godt at han ikke kan språket. Det blir et spennede år! Ta gjerne Tor Eivind med i forbønn!

Ave:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar