onsdag 13. april 2016

Oss gartnere i mellom

I helga arrangerte NMS menighetsplantekonferanse i Tallinn. Til stede var nøkkelpersonell både fra Norge (den største gruppa), Estland, England og Frankrike som er involvert i menighetsplanting. Fra Saku menighet deltok vi med fire, likeså fra Mustamäe menighet. Hovedforedragsholdere var Craig Dyer (Christianity Explored, Skottland) og Tiina Klement, prest i Mustamäe menighet. Bibeltimeholdere var erkebiskop Urmas Viilma og menighetsprest Tauno Toompuu, begge fra den estiske evangelisk-lutherske kirka.
På søndag var deltakerne med på gudstjenestene i Saku eller Mustamäe. Det er en egen arbeidsgruppe som har forberedt konferansen, med Rolf Arne Tjøstheim, Torbjørn Sæle, Tiina Klement og Ove Sjursen i spissen.

Det er kjekt med besøk og konferanse, og alt gikk veldig bra. Nå når gjestene har reist kjenner jeg at det er ett og annet haster å få gjort, men det er godt å ha en sånn inspirasjon som slike dager gir med seg i ryggen. At vårværet er helt fantastisk flott, hjelper også på humøret.
I kveld er det bibeltime, til helga skal vi med Saku Gospel til Mustvee i Peipsi-regionen, og snart må vi begynne å planlegge norske kulturkvelder, som vi skal arrangere både i Saku og Mustamäe. Tja, og så blir det en og annen bursdagsfeiring sånn innimellom.

Ønsker alle en velsignet vår!

Magne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar